یک قوری چای حرفهای
شاید تصور کنید دم کردن چای ساده و پیشپاافتاده است، اما نکات ریز و جزئیای وجود دارد که رعایت آنهامیتواند کیفیت بهتری به چای بدهد. در این نوشته توصیهها و نکاتی را دربارهی درست کردن چای جمعآوری کردهایم، و چه صبحانه و میانوعدهای لذیذتر و خواستنیتر از چای و بیسکویت؟
۱. آبی که برای دم کردن چای استفاده میکنید میتواند تاثیر زیادی بر روی طعم چای بگذارد. از آبی که یکبار جوشاندهاید استفاده نکنید، آب جوشاندهشده اکسیژنش را از دست داده و باعث طعم نامطبوع چای میشود.
۲. قوری را حتما قبل از دم کردن چای بهخوبی بشویید و مطمئن باشید از بار قبل، چیزی در آن نمانده است.
۳. از ریختن آب گرم در کتری خودداری کنید. ذراتی که به نظر ذرات چربی میرسند و گاهی روی چای ظاهر میشود به این دلیل است. آب سرد در کتری بریزید و آن را جوش بیاورید.
۴. چای خشک را یکبار پیش از دم کردن، با آب بشویید. این کار باعث خوشرنگتر شدن چای میشود.
۵. هر فنجان چای نیاز به یک قاشق چایخوری چای خشک دارد.
۶. چای را در قوریهای فلزی دم نکنید. این کار باعث میشود مواد موجود در قوری به چای سرایت کند و طعم و عطر چای را تحتتاثیر قرار دهد. بهترین قوری برای دم کردن چای، قوری چینی است.
۷. حتما بعد از دم آمدن چای، که بسته به نوع چای بین پنج تا پانزده دقیقه طول میکشد، تفالههای چای را درآورید تا چای طعم تلخی نگیرد.تادو ساعت بعد از دم آمدن، بهترین زمان مصرف چای است.
۸. بهتر است آبی که با آن چای دم میکنید، در حالت جوش نباشد. بهترین دما برای آب حدود هشتاد درجه است. میتوانید بعد از به جوش آمدن آب دو دقیقه صبر کنید تا دمای آب پایین بیاید.
۹. قبل از ریختن چای در فنجان، آن را با قاشق تمیز هم بزنید تا یکنواخت باشد.
۱۰. اگر از چایی که دم کردهاید مقداری باقی مانده، میتوانید آن را در قالبهای یخ بریزید و در فریزر قرار دهید تا در فصل گرم، همراه با لیمو و کمی شکر، یخچای درست کنید.
۱۱. به دم کردن و نوشیدن چای به چشم یک مراسم آیینی نگاه کنید. از خوردن چای لذت ببرید. از قوری و سماوری استفاده کنید که ظاهر آن را دوست دارید، موسیقی بگذارید و چای را در فنجانها یا لیوانهایی بریزید که دیدنش به شما انرژی میدهد.
۱۲. بیسکویتها را در کنار چای فراموش نکنید. بیسکویتها به صبحانه یا میانوعدهتان طعم بهیادماندنی اضافه میکنند و شما را برای چند ساعتی سیر نگه میدارند.
پخش قوری در تهران
قوری قهوه ساز – قوری چای ساز – قوری اسپر سوساز – coffeepot – teapot
قوری یا در فارسی افغانستان چاینَک ظرفی است لولهدار که برای دم کردن چای و دیگر نوشیدنیهای گیاهی به کار میرود. معمولاً قوریها یک در اصلی دارند که از بالا باز شده و از طریق این در، چای خشک یا چای کیسهای و آب جوش به قوری افزوده میشود. علاوه بر آن قوریها دارای دستهای برای در در کنار و یک لوله برای ریختن چای هستند. بعضی از قوریها دارای یک سوراخ کوچک برای تنظیم فشار هوا و خروج بخار در قسمت فوقانی خود میباشند.
قوریها احتمالاً منشأ چینی داشتهاند و از این کشور به سراسر جهان راه یافتهاند. در سال ۱۶۱۰، بازرگانان هلندی برای نخستین بار قوریهایی را با خود از چین به اروپا بردهاند؛ ولی از فراگیر شدن چای در ایران به دست کاشفالسلطنه بیش از یکصد سال نمیگذرد. با پیشرفت تکنولوژی و آمدن چای ساز قهوه ساز و اسپرسوساز ، قوری های تخصصی چای ساز و قوری قهوه ساز و قوری اسپرسوساز وارد بازار شدند . این دستگاه ها توسط برندهای معتبری چون فلر ، تفال ، دلونگی ، بوش ، متئو و …تولید می شوند
قطعه بانک بورس انواع قوری چای ساز ، قوری قهوه ساز و قوری اسپرسوساز می باشد
۰۲۱۴۴۲۶۹۶۴۰ – ۰۹۰۳۲۸۰۱۴۵۶
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.