مهم ترین ویژگی های باتری جارو شارژی
جارو شارژی چند سالی است که در بین خانواده های ایرانی رواج پیدا کرده است. عدم نیاز این دستگاه یه سیم و همچنین سبک و قابل حمل بودن آن از عمده مزایایی است که برای این دستگاه مطرح می شود. همچنین قابلیت شارژ شدن دستگاه، این امکان را می دهد که بتوانید در مکان هایی که به برق دسترسی ندارید از دستگاه استفاده کنید.
در ابتدا لازم می دانیم که با انواع جاروشارژی آشنا شوید. جاروها در یک دسته بندی کلی به انواع دستی و پارویی، تک منظوره و چندمنظوره و هوشمند یا دستی تقسیم بندی می شوند. مدل های دستی در مقایسه با مدل پارویی، کوچک تر بوده و درنتیجه بدنه بسیار سبکی داشته و به راحتی جابجا می شوند. این مدل ها فضای کمتری را اشغال می کنند و از این رو برای تمیز کردن مناطقی که دسترسی دشواری دارند (ازجمله کنج دیوارها و سطوح باریک) بسیار مناسب می باشند. مدل های پارویی برای خاکروبی مناطق بزرگ تر مناسب می باشند. جاروهای پارویی برای مناطق بزرگ تر مناسب می باشند. با جاروهای دومنظوره می توانید به طور همزمان آب و خاک را پاک کنید، این درحالی است که جاروهای تک منظوره برای پاک سازی فقط گرد و خاک و یا فقط آب کاربرد دارند. جاروهای شارژی نیز می توانند با استفاده از سنسورهایی که بر روی خود دارند، تمام خانه را بدون آن که به وسیله ای برخورد داشته باشند، تمیز کنند. لامپ جاروهای هوشمند در صورت وجود آشغال در محیط به رنگ قرمز و در صورت پاک بودن محیط به رنگ سبز در می آید.
باتری جارو شارژی مهم تری عنصر تشکیل دهنده یک جارو شارژی است. از آنجایی که خانواده ها برای نگهداری صحیح جاروهای شارژی از الگوی مناسبی استفاده نمی کنند، از این رو یک باتری دستگاه جارو شارژی نمی تواند به اندازه عمر مفید خود کارایی داشته باشد. در اکثر موارد دیده می شود که دستگاه به صورت متناوب بر روی پایه شارژر قرار داشته و پایه شارژر نیز به طور متناوب به جریان برق متصل است. همچنین برخی دیگر از بانوان بلافاصله بعد از آن که چند درصد از شارژ باتری کم شد، آن را شارژ می گذارند. در حال شارژ بودن مداوم باتری دستگاه، باعث می شود که از عمر مفید آن کاسته شود.
اگر باتری دستگاه از کیفیت لازم برخوردار نباشد، نمی توان کارایی و کاربرد قابل توجهی از جارو انتظار داشت. حال سوال این است که چگونه متوجه شویم که بعد از چه مدت استفاده از جارو شارژی، شارژ باتری آن تمام می شود؟ در پاسخ باید بگوییم که آمپر مصرفی جارو و میزان آمپر باتری مشخص می کند که جارو شارژی بوش ، جارو شارژی مجیک و یا هر برند دیگری چند دقیقه بعد از شارژ کامل می تواند برایتان کار کند. به عنوان یک راهکار ساده، آمپر باتری را بر آمپر مصرفی جارو شارژی تقسیم کنید تا عددی که بدست می آید، مدت زمانی که جارو می تواند پس از یکبار شارژ کامل برایتان کار کند، را مشخص کند.
شرکت های تولیدکننده جارو شارژی معمولاً اندازه ظرفیت باتری را بر اساس اندازه و موتور دستگاه تعیین می کنند. هر چه اندازه دستگاه بزرگتر باشد، موتور استفاده شده در دستگاه نیز قوی تر است. موتور قوی تر نیز، انرژی بیشتری برای به کار افتادن نیاز دارد، بنابراین موتورهای قوی تر، نیازمند باتری قوی تر هستند. ولتاژ باتری جارو شارژی از ۳٫۶ شروع شده و تا ۱۸ ولت ادامه دارد.
باتری جاروهای شارژی عمدتاً از جنس نیکل کادمیوم است. باتری نیکل کادمیوم از انواع باتری های قابل شارژ به حساب می آید که در آن نیکل، اکسید و کادمیوم به صورت فلز به عنوان الکترود استفاده شده است. طول عمر بسیار بالا، مقاومت داخلی بسیار پایین، مقاومت بسیار زیاد در برابر تأثیرات الکتریکی و مکانیکی مخرب و دشارژ بسیار پایین خودبخودی از ویژگی های باتری های نیکل کادمیوم می باشد. شارژ باتری نیکل کادمیوم یک فرآیند گرماگیر است و در زمان شارژ کامل باتری، ممکن است دمای دستگاه به ۴۵ تا ۵۰ درجه نیز برسد. شارژرهای تعدادی از جارو شارژی های موجود در بازار دارای سنسور درجه حرارت بوده و از دمای بالای دستگاه، متوجه شارژ کامل باتری شده و فرآیند شارژ را متوقف می کنند. البته به دو نکته توجه داشته باشید. اگر نمی خواهید که باتری را برای مدت طولانی مورد استفاده قرار دهید، میزان شارژ آن را در حدود ۴۰ درصد نگه دارید. نکته دوم؛ دشارژ حدود ۱۰ درصد این باتری ها در دمای ۲۰ درجه، کاملاً طبیعی است.
سنترسرویس مرکز تعویض باطری جاروشارژی در تهران
انواع باطری جاروشارژی را از قطعه بانک بخواهید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.