معرفی شیوه های پخت کم ضرر با محصولات تفال

logo tefal

گوشت یکی از ترکیبات اصلی غذاهای ایرانی است که دارای مواد معدنی و ویتامین های مختلف است و می توان آن را به صورت پخته، سرخ شده و کبابی مصرف کرد. در بین محصولات متنوع تفال، کباب پز و بخارپز تفال به شما کمک می کنند گوشت مصرفی تان را با روش های کاملا سالم طبخ کنید.
بخار پز کردن یکی از سالم ترین روش های ممکن برای طبخ گوشت است، زیرا در جریان پخت آن هیچگونه چربی و روغن اضافی به گوشت افزوده نمی شود و علاوه بر آن این روش مانع افزایش کلسترول خون و جذب چربی های اشباع شده می شود.
برای بخار پز کردن گوشت ابتدا باید سی دقیقه قبل از شروع آشپزی آن را در دمای محیط قرار دهید یا از گزینه یخ زدایی بخار پزهای تفال استفاده کنید.
سپس نمک، فلفل و ادویه جاتی را که مد نظرتان است به گوشت اضافه کنید و آن را در سینی مخصوصی که برای گوشت قرمز و سفید در نظر گرفته شده است قرار دهید. زمان طبخ گوشت با بخار پزهای تفال حدود ۱۵ دقیقه برای هر ۵۰۰ گرم گوشت در نظر گرفته شده است.
شما می توانید سبزیجاتی را که مایلید همراه با گوشت مصرف کنید نیز به صورت همزمان با بخارپز تفال آماده کنید. بخارپزهای تفال در سه مدل مختلف ارایه شده اند و می توانند به بهترین نحو شما را در طبخ این غذای سالم همراهی کنند. یکی دیگر از مزایای طبخ غذا با بخارپز های تفال این است که این بخار پزها دارای زمان سنج خودکار هستند و نیازی به نظارت ندارند؛ پس از پایان زمان طبخ، بخارپز به صورت خودکار خاموش می شود.
یکی از دیگر روش های طبخ غذاهای گوشتی کباب کردن آن است.
روند کبابی کردن گوشت با استفاده از یک منبع گرمایی بالا و به صورت مستقیم یا غیر مستقیم انجام می شود. کباب گوشت را می توان هم با کباب پزهای زغالی درست کرد و هم کباب پزهای برقی. یک کباب خوب باید کاملا پخته شود و نرم و آبدار باشد؛ باربکیوی تفال طبخ چنین غذایی را برای شما آسان خواهد کرد.
باربکیوی تفال طوری طراحی شده است که از نپختن یا سوختن گوشت کبابی جلوگیری می کند. این دستگاه دارای چراغی است که روند کبابی شدن گوشت را نشان می دهد و شما می توانید با نگاه کردن به آن بفهمید که گوشت شما چه زمانی کاملا کبابی شده است. رنگ این چراغ در ابتدا سبز است. سپس به رنگ زرد در می آید که نشان می دهد گوشت نیمه پخته است. رنگ نارنجی پخته شدن گوشت را نشان می دهد و رنگ قرمز نشان می دهد که گوشت کاملا پخته و کبابی شده است. هر کدام از این تغییر رنگ ها نیز با صدای بوق کوتاهی همراه است.
سنسور اتومات باربکیوی تفال شیوه پخت گوشت را بر اساس ضخامت تکه های آن تنظیم می کند. این دستگاه علاوه بر آن دارای ۶ برنامه آشپزی خودکار است و دما و زمان آشپزی را طوری تنظیم می کند که گوشت کبابی شده کاملا نرم و آبدار و علاوه بر آن کاملا مغزپخت شود.

 

لوازم یدکی تفال را از قطعه بانک بخواهید

هوم اپلیانس مرکز تخصصی تعمیرات تفال