فواید شکلات دستگاه دولچه گوستو کپسول های چوکوچینو
کمتر کسی پیدا می شود که شکلات داغ دوست نداشته باشد. این نوشیدنی پس از قهوه و چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های مصرفی است و از آن با عنوان “یک بغل گنده در یک فنجان کوچک” یاد می کنند، به ویژه در فصل زمستان. هم گرمتان می کند و هم به شما آرامش می بخشید.
برای لذت بردن از این نوشیدنی خوش طعم فقط به دو چیز نیاز دارید: دستگاه دولچه گوستو تفال و کپسول چوکوچینو کارامل!
کار کردن با دستگاه دولچه گوستو تفال بسیار ساده است. می توانید مخزن آن را از آب پر کنید، کپسول چوکوچینو را در آن قرار دهید و دکمه شروع کار را بزنید. شکلات داغ شما در عرض چند ثانیه آماده خواهد بود. یک بسته کپسول چوکوچینو کارامل دارای ۱۶ کپسول است که برای تهیه ۸ تا ۱۶ فنجان شکلات داغ با طعم کارامل کافی است و می توانید این بسته ها را از سایت تفال آنلاین خریداری کنید.
ولی قبل از اینکه به سراغ خرید این محصول بروید، بگذارید شما را با برخی از خواص مفید شکلات آشنا کنیم.
۱- شکلات، به ویژه شکلات دارک که میزان کاکائوی آن بالاست، حاوی مواد مغذی مفید، فیبر و مواد معدنی است.
۲- شکلات منبع غنی آنتی اکسیدان هاست و با رادیکال های آزادی که برای بدن مضر است، مبارزه می کند.
۳- شکلات می تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و فشار خون را بهبود بخشد.
۴-شکلات می تواند حافظه را تقویت کند. دانشمندان معتقدند نوشیدن دو فنجان شکلات داغ در روز مغز را سالم نگه خواهد داشت و مانع تحلیل قدرت حافظه در افراد میانسال می شود.
۵٫-شکلات خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. دانشمندان معتقدند خوردن شکلات احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را تا یک سوم کاهش می دهد.
۷- شکلات حاوی کافئین است و مانع تورم های مغزی که به میگرن می انجامد می شود.
۸- شکلات خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که احتمال سکته مغزی کسانی که شکلات می خورند ۲۲ درصد کمتر از کسانی است که شکلات نمی خورند.
۹- شکلات احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
۱۰- شکلات شادی بخش است. خوردن شکلات باعث تولید اندورفین در مغز می شود که احساس لذت و شادی را به همراه دارد. علاوه بر آن شکلات حاوی ماده شیمیایی سروتونین است که ضد افسردگی است.
۱۱- شکلات محافظ خوبی برای پوست است. محققان آلمانی دریافته اند که فلاونوئیدهای موجود در شکلات نور UV را جذب می کند، به رسیدن جریان خون به پوست کمک می کند، و رطوبت و رنگ طبیعی پوست را بهبود می بخشد.
۱۲- شکلات احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که کسانی که شکلات غنی از فلاونوئید یا آنتی اکسیدان می خورند، کمتر از کسانی که آن را نمی خورند به سرطان مبتلا می شوند.
اکنون که با خواص شکلات آشنا شدید، نظرتان با یک فنجان شکلات داغ چیست؟
لوازم یدکی تفال را از قطعه بانک بخواهید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.