در هنگام استفاده از سرخکن به چه نکاتی توجه کنیم؟
نکات استفاده از سرخکن
روغنهای مخصوص سرخ کردن بهترین گزینه برای استفاده در سرخ کن می باشد. البته به یاد داشته باشید، هیچ گاه برای صرفه جویی دو نوع روغن را با هم مخلوط نکنید. در حین کار با سرخکن شاید برخی مواقع با اینکه روغن به اندازه کافی ریختهاید باز هم روغن سرریز شده یا کف کند. علت این امر میتواند وجود مواد غذایی آب دار یا نمک زدن به مواد غذایی پیش از سرخ کردن باشد.
مواد یخ زده را داخل سرخکن نیندازید، با توجه به اینکه قرار دادن مواد یخ زده در روغن داغ، موجب کاهش دمای روغن و تغییر در زمان پخت میشود، بهترین راه این است که نه تنها برای محافظت از دستگاه سرخکن، بلکه به دلیل سالمتر بودن این روش، مواد غذایی یخ زده را داخل روغن داغ قرار ندهید و آنها را از قبل در آب گرم قرار داده یا چند ساعت قبل از پختوپز از فریزر بیرون بگذارید. با این حال، باز به دنبال مدل سرخکنی باشید که بخش حرارتی آن بتواند دمای روغن را پس از ورود ماده یخ زده به آن به سرعت بالا ببرد.
برای شستوشو و تمیز کردن دستگاه سرخکن نیز توجه داشته باشید ظرف روغن دستگاه مزبور، متحرک باشد، زیرا در این حالت امکان شستوشو و نظافت آن آسانتر میشود. در ضمن یکی از اجزای سرخکن فیلتر آن است که کاربرد آن جلوگیری از پخش بخار و بوی غذا میباشد. این فیلتر کربنی نباید با آب تماس پیدا کند، زیرا باعث از بین رفتن خاصیت کربنی آن میشود. از این رو، توصیه میشود هنگام شستوشوی دستگاه، آن را از داخل در سرخکن بیرون آورده و بعد دستگاه را بشویید.
قطعات سرخ کن را از قطعه بانک بخواهید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.