تعمیر جاروبرقی تهرانپارس
تعمیر جاروبرقی تهرانپارس
جارو برقی یک دوست قدرتمند برای جمع آوری و حذف مواد آلاینده و آلرژی زا از خانه شما و افزایش طول عمر فرش و وسایل منزل شما می باشد.اما بدون نگهداری صحیح ،حتی بهترین مدل های جارو برقی نیز به درستی قادر به انجام کاری که برای آن طراحی شده اند نیستند. برای نگهداری جاروبرقی در بهترین حالت عملیاتی خود به توصیه های زیر عمل کنید:
- کیسه جارو برقی را پس از هر بار جارو کشیدن بررسی کنید و هنگامی که کیسه به اندازه نصف پر شده باشد یا پاره شده است آن را تعویض کنید. یک کیسه سالم و تمیز باعث جریان خوب هوا می شود و باعث جلوگیری از پخش شدن ذرات گرد و غبار به داخل هوا می شود. (اگر از یک جارو برقی بدون کیسه استفاده می کنید،پس از هر بار استفاده قسمت گرد و غبار را تخلیه نمایید.)
- فیلتر های جارو برقی را با توجه به توصیه شرکت تولیدی تعویض یا تمیز کنید. فیلترهای گرفته باعث کاهش بازدهی جارو برقی می شود.در صورت امکان برای گرفتن ذرات گرد و غبار به خوبی ،از فیلتر و کیسه های بازدهی – بالا استفاده کنید.
- فرچه های جارو برقی را برای علائم فرسودگی و ساییدگی بررسی نمایید،غلطک فرچه را از هر گونه رشته های حلقوی دورش (مو،نخ،الیاف پارچه ای و…) به دور نگه دارید و مطمئن شوید که به راحتی حرکت می کند.خاک و دوده می تواند روی بلبرینگ های جاروبرقی تجمع کرده و مانع حرکت می شود و فشار زیادی روی موتور وارد کند.
- به محض مشاهده علائم آسیب، سیم ها و دوشاخه را توسط یک تکنسین خوب بررسی نمایید و درصورت بوی سوختگی درخواست یک بررسی کامل نمایید.هرگز یک جارو برقی را به هنگامی که استفاده نمی شود در داخل پریز رها نکنید.
- گاهی اوقات قاب داخلی و خارجی جارو برقی را با پارچه نسبتا مرطوب تمیز کنید و قسمت های دیگر را با محلول آب و صابون بشویید.
- هرگز اشیا بزرگ یا فلزی را جارو نکنید که ممکن است به فن یا موتور جارو برقی آسیب بزند.
- هرگز روی فرش یا موکت خیس را جارو نکنید. علاوه بر ایجاد خطر شوک الکتریکی ، رطوبت درون شلنگ و کیسه محیط را برای رشد قارچ و باکتری های بوزا فراهم می کند.
- جارو برقی خود را هر دو سال یک بار سرویس نمایید ، با این کار شما از سرمایه خود محافظت می کنید و از استفاده از یک جارو برقی با عملکردی مثل روز اول لذت می برید.
تعمیر جاروبرقی تفال ، تعمیر جاروبرقی بوش ، تعمیر جاروبرقی زیمنس ، تعمیر جاروبرقیال جی ، تعمیر جاروبرقی سامسونگ ، تعمیر جاروبرقی رونتا ، تعمیر جاروبرقی فیلیپس ، تعمیر جاروبرقی آاگ ، تعمیر جاروبرقی مولینکس ، تعمیر جاروبرقی پار خزر ، تعمیر جاروبرقی ناسیونال ، تعمیر جاروبرقی پاناسونیک ، تعمیر جاروبرقی مدیا ، تعمیر جاروبرقی دوو ، تعمیر جاروبرقی بیم ، تعمیر جاروبرقی میله ، تعمیر جاروبرقی سوپرا ، تعمیر جاروبرقی هیتاچی ، تعمیر جاروبرقی هاردستون ، تعمیر جاروبرقی فلر ، تعمیر جاروبرقی روبن
کادر متخصص سنتر سرویس آماده ارائه ی خدمات تخصصی در جهت تعمیرات انواع جاروبرقی های خانگی ، جاروبرقی های صنعتی و جارو شارژی میباشد. هموطنان عزیز ایرانی میتوانند با اطمینان از تخصص و تجربه ی ما با ما تماس گرفته و از خدمات تخصصی تعمیرات ما بهره مند شوند.
دستگاه روشن نمی شود.
- خرابی از دوشاخه و سیم رابط است : باید آن را تعویض و یا در صورت امکان تعمیر کنید.
- کلید قطع وصل خراب است : بوسیله اهم متر از خرابی آن اطمینال حاصل فرمایید. در صورت خراب بودن آن را تعویض کنید.
- زغالهای موتور کثیف شدهاند معمولا پس از مدتی کار کردن ممکن است یک قشر از گرد و غبار به صورت لایهای عایق بین زغالها و تیغههای کلکتور بوجود آید. و از عبور جریان جلوگیری کند. با یک سنباده نرم به آرامی روی تیغهها و سطح زغالها را سائیده و پاک کرد. سپس برادههای بوجود آمده را پاک کنید تا زغالها و تیغه ها باهم در تماس خوب با یکدیگر باشند.
- زغالها خراب است : اگر زغالها در اثر فرسایش از حد معمول کوتاهتر شود با بستن آنها را با زغالهای جدید تعویض کنید.
- کلافهای سیم پیچی سوختهاند : ممکن است در اثر کار زیاد سیم پیچ های آرمیچر سوخته باشند. در این شرایط از بوی ناشی از سوختن شرلاکهای روی سیمها تشخیص داده شود. در این صورت اگر سیم پیچ قابل بازپیچی باشد این کار را انجام دهید. در غیر این صورت کامل موتور باید تعویض شود.
دستگاه نامنظم کار میکند.
- فاصله بین زغالها و تیغه تنظیم نیست : اگر فشار فنرهای پشت زغالها به اندازه کافی نباشد باعث ایجاد جرقه و گرم شدن آرمیچر میشود برای جلوگیری از این مسئله فنر زغالها را کشیده و فشار آن را تنظیم کنید.
- آرمیچر نیم سوز شده است : اگر کلافهای روی آرمیچر نیم سوز شده باشد حتما بایستی تعویض شوند.
- کلافهای میدان نیم سوز است :
کلافهای میدان به ندرت سوخته میشود ولی اگر تحت تاثیر بار اضافی و کار بدون وقفه قرار گیرد این قسمت هم پس از آرمیچر نیز میسوزد که در این حالت اگر امکان باز پیچی سیم پیچها وجود نداشته باشد بایستی کلا موتور را تعویض کرد.
هنگام کار ما بین زغال و تیغههای کلکتور جرقه و گرمای زیاد ایجاد میشود.
- زغالها کثیف شدهاند : زغالها را تمیز کرده و در صورت کوتاه شدن تعویض کنید.
- آرمیچر سوخته است :
در صورت سالم بودن زغالها و تیغه کلکتور حتما کلافهای سیم پیچ نیم سوز شدهاند. برای اطمینان خاطر میتوانید شدت جریان موتور را اندازه گیری کنید. اگر بیش از حد مجاز بود باید کلافها باز پیچی یا تعویض شود.
هنگام روشن کردن دستگاه ، فیوز میپرد.
- بین سیمهای رابط اتصال کوتاه رخ داده است : سیمهای رابط را آزمایش کنید. و جعبه ترمینال را بازدید نمایید و عیب را برطرف کنید.
- کلید قطع وصل خراب است : در صورت لزوم تعمیر و در صورت تعویض کردن آن را تعویض کنید.
- موتور سوخته است :
در اثر کار مداوم و مرور زمان ممکن است عایق روی سیمهای موتور از بین رفته و سیمهای آن به یک دیگر اتصال کوتاه کنند پس از تعیین عیب اقدام به بازپیچی یا تعویض سیم پیچ کنید.
قدرت مکش دستگاه کم شده است.
- کیسه زباله ممکن است پر شده باشد : کیسه را تخلیه کنید تا قدرت مکش جاروبرقی بالا رود.
- فیلتر دستگاه کثیف شده باشد : فیلتر دستگاه را که اکثرا از جنس پارچه یا اسفنج فشرده تهیه میشود با دست کاملا تمیز کنید.
- از شیلنگ رابط ، هوا خوب عبور نمیکند :
شیلنگ را از دستگاه جدا سازید و دستگاه را روشن کنید. اگر دستگاه مکش کافی ایجاد کرد. اشکال از شیلنگ است باید آن را کاملا تمیز کرد اگر باز هم خوب کار نکرد حتما شیلنگ سوراخ شده که باید تعویض شود.
هنگام روشن شدن ، دستگاه صدای ناهنجار میدهد.
- پروانه شل شده است و یا یکی از یاتاقانها خراب شده است :
اگر پیچ محور آرمیچر که پروانه مکش و کانال هوا را در محلهای خود سفت نگه میدارد شل شده باشد یاتاقانها خوردگی پیدا کرده باشند. صدای ناهنجار ایجاد میشود که بایستی در این شرایط ، پیچ را سفت کرده و یاتاقانها را تعویض کنید.
قطعات و لوازم یدکی جاروبرقی را از هوم اپلیانس بخواهید.
همچنین بخوانید مفاله تعمیرات مولینکس
دستگاه با لرزش کار میکند.
- نگه دارندههای لاستیکی موتور شل یا خراب است :
نگه دارندههای موتور را به دو قسمت بازدید کنید اگر شل شدهاند آنها را محکم کنید. چنانچه هر یک از آنها خراب شده است تعویض کنید.
تعمیر جاروبرقی تفال ، قطعات جاروبرقی تفال ، کیسه جاروبرقی سامسونگ ، فیلتر جاروبرقی ، برس جاروبرقی ، شلنگ جاروبرقی و …
معرفی تهرانپارس
محله تهرانپارس: تهرانپارس یکی از محله های بزرگ و قدیمی شهر تهران است، در گذشته دو آبادی کوچک به نام های مهدی آباد و مجیدآباد در محدوده تهرانپارس امروزی قرار داشت که توسط شخصی زرتشتی خریداری شد و ساخت و ساز را در آن آغاز کرد، امروزه تهرانپارس از دو بخش شرقی و غربی تشکیل شده است. دارای امکانات بسیار خوب رفاهی، آموزشی، مذهبی و غیره است که در ادامه ایرانیجو به بررسی و آشنایی کامل با آن میپردازد.
آشنایی با تهرانپارس
محله تهرانپارس کجاست؟
محله تهرانپارس یکی از محلههای منطقه ۴ شهرداری و منطقه ۸ شهرداری تهران است؛ بعبارتی بخش هایی از این محله در ین دو منطقه قرار گرفته است. موقعیت قرارگیری این محله در شرق و شمالشرق پایتخت است.
با توجه به تقسیم بندیهای صورت گرفته، تهرانپارس به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده است، هر کدام از این بخشها از امکانات و دسترسی های خوبی برخوردار است.
شمال محله تهرانپارس: تهرانپارس غربی و تهرانپارس شرقی
شرق: جوادیه
غرب محله تهرانپارس: دردشت
جنوب: سرخه حصار
تهرانپارس دارای مترو، اتوبوس و همچنین دسترسی خوب به بزرگراه است؛ بعبارتی برای تردد با ماشین شخصی و خطوط حمل و نقل عمومی برای افراد ساکن در این منطقه بسیار آسان است.
مرزهای این محله توسط اتوبان های شهید یاسینی (جنوب)؛ شهید باقری (غرب)؛ شهید حاج قاسم سلیمانی (شمال و شرق) ایجاد کرده است.
جنوبی ترین بخش تهرانپارس به سهراه تهرانپارس مربوط میشود که در تقاطع خیابان تیرانداز واقع شده است.
تهرانپارس روی نقشه: نقشه کلی محله تهرانپارس در تهران
تهرانپارس بالاشهر است یا پایین شهر؟
محله تهرانپارس جزو محلههای متوسط به بالای تهران محسوب میشود و معمولا از هر قشر درآمدی و اقتصادی در آن ساکن هستند.
محدوده جغرافیایی تهرانپارس
تهرانپارس از سمت شرق به بلوار شاهد
جنوب این محله به خیابان دماوند
از سمت شمال به بزرگراه شهید زینالدین
از سمت غرب به بزرگراه شهید باقری ختم میشود.
محله تهرانپارس در تهران
امکانات محله تهرانپارس
داروخانه
ترمینال مسافربری شرق در نزدیکی تهرانپارس
دفتر اسناد رسمی
۳ پارک به نامهای پارک مهرنام، پارک رشید و پارک نازآفتابی
هتل
درمانگاه
هایپر استار
و غیره
آشنایی با تهرانپارس غربی و تهرانپارس شرقی
آشنایی با محله تهرانپارس غربی
موقعیت قرارگیری تهرانپارس غربی بدین صورت است: از سمت غرب به بزرگراه شهید باقری؛ جنوب آن به خیابان دماوند؛ بزرگراه شهید زین الدین در شمال؛ از شرق به بلوار شاهد یا پروین.
تهرانپارس غربی نسبت به بخش شرقی از خانههای گران و مدرنتر برخوردار است، شهرکهایی که در تهرانپارس غربی قرار دارد عبارتاند از:
شهرک امید،
شهرک پارس،
شهرک فرهنگیان
تهرانپارس غربی در منطقه ۴ و ۸ شهرداری تهران قرار دارد و از ۴ فلکه اصلی برخودار است.
دسترسی تهرانپارس غربی
برای رفت و آمد به تهرانپارس غربی میتوانید از بزرگراههایی همچون رسالت(شهید سلیمانی)؛ شهید زینالدین و شهید باقری استفاده کنید. به کمک این بزرگراهها، دسترسی بسیار خوبی به این محله فراهم شده است.
آشنایی با محله تهرانپارس شرقی
موقعیت قرارگیری تهرانپارس شرقی: از سمت شمال به بزرگراه شهید زینالدین؛ از سمت غرب به بلوار پروین؛ جنوب این محله به خیابان طالقانی؛ تهرانپارس از سمت شرق به خیابانهای ۱۳۹ و قسمتهایی از خیابان شهید شفیعی مکرم ختم میشود.
همسایههای تهرانپارس شرقی، محله گلشن و جوادیه است که به خاک سفید شناخته میشود
تهرانپارس به علت برخورداری از تعد بسیاری رستوران، کافیشاپ، فستفود و پاساژها و مراکز خرید متعدد نخستین قطب گرشدگری مردم تهران بشمار میرود.
تهرانپارس شرقی در منطقه ۴ شهرداری تهران واقع شده اسه است.
این قسمت از محله تهرانپارس ساکن و آرام است و نسبت به تهرانپارس غربی از ترافیک نسبتا کمتری برخوردار است.
تهرانپارس شرقی روی نقشه: نقشه تهرانپارس شرقی
اماکن گردشگری تهرانپارس
اگر قصد دارید به بخشهای گردشگری این محله بروید و به خرید و تفریح بپردازید میتوانید از خیابانهای زیر استفاده کنید:
خیابان (۱۱۵) رشید
خیابان (۱۲۱) تیرانداز حدفاصل فلکه اول تا فلکه چهارم
خیابان ۱۹۶ غربی
خیابان فرجام شرقی
خیابان گلبرگ شرقی
سه راه تهرانپارس ابتدای خیابان دماوند، برج تجاری تفریحی آناهید
مرزبندی تهرانپارس با محلههای اطراف
تهرانپارس از سمت شمال به کوهسار و مجیدآباد
محله اوقاف، ده نارمک، دردشت و علم و صنعت در غرب
محله آشتیانی در جنوب
محله گلشن و جوادیه در شرق تهرانپارس قرار دارند.
خیابانها و میادین اصلی تهرانپارس
محله تهرانپارس از ۶۰ کوچه بلند، افقی برخوردار است:
از شماره ۱۰۲ در بالای خیابان دماوند تا شماره ۲۵۰ در بالای بزرگراه زینالدین، خیابان استخر به صورت شمارههای زوج طبقهبندی شدهاند.
همچنین ۱۱ خیابان عمودی با شماره های فرد از شماره ۱۰۳ تا ۱۳۹ دارد.
خیابانهای عمودی تهرانپارس دارای خیابانهای فرعی همچون: فرعیهای کادوس (شهید سجدهای)؛ عادل (شهید آهنی آمینه)؛ زرین (شهید گلشنی)؛ رشید؛ رستم؛ گیو (برادران شهید مظفری)؛ پارسیان (شهید کمیل میرزازاده) است.
مرتبط: محله حمزه آباد تهران: آشنایی با صفر تا ۱۰۰ دسترسی ها و امکانات محله حمزه آباد تهران
نام برخی از خیابانهای عمودی این محله به صورت زیر تغییر کرده است:
خیابان ۱۳۱ امروزه به نام شهید شادالویی
خیابان ۱۳۳ به نام شهید شبستری
خیابان ۱۳۵ به نام شهید شفیعی مکرم
خیابان ۱۳۷ به نام شهید سلطانی
بلوار اصلی تهرانپارس از یک خیابان شمالی- جنوبی تشکیل شده است، این بلوار از فلکه چهارم در زیر بزرگراه زینالدین در شمال شروع شده و تا سهراه تهرانپارس واقع در خیابان دماوند ختم میشود که به نام خیابان تیرانداز آرش (پدر هرمز آرش) شناخته میشود.
این بلوار به صورت پیدر پی تغییرنام یافته است، از خیابان تیرانداز به خجر بن عدی و امروزه به خیابان آیتالله خوشوقت معروف است. البته این بلوار در مکالمات روزمره به نام قدیم آن شناخته میشود.
خیابان تیرانداز از حاشیه تجاری برخوردار است و جزو مراکز خرید ساکنین این منطقه محسوب میشود.
محله تهرانپارس از ۴ فلکه برخوردار است و در امتداد خیابان تیرانداز واقع شده است.
فلکه اول تهرانپارس: فلکه اول تهرانپارس منطقه چند است؟
امروزه فلکه اول تهرانپارس به فلکه قمر بنی هاشم تغییرنام داده است. فلکه اول تهرانپارس در منطقه ۸ تهران قرار گرفته است.
فلکه دوم تهرانپارس: فلکه دوم منطقه چند است؟
مدتی است که فلکه دوم تهرانپارس دستخوش تغییراتی شده شده و به چهارراه اشراق شناخته میشود. در منطقه ۴ تهران قرار دارد.
فلکه سوم تهرانپارس: فلکه سوم تهرانپارس منطقه چند است؟
فلکه سوم تهرانپارس هم طبق مصوبه شورای شهر تهران به فلکه سجادیه تغییر کرده است؛ در منطقه ۴ تهران قرار گرفته است.
فلکه چهارم تهرانپارس
فلکه چهارم تهرانپارس بعد از احداث بزرگراه شهید زینالدین به صورت کلی تخریب و حذف شد.
به دلیل عبور بزرگراه رسالت از میان فلکه اول و دوم و خیابان تیراندازبه تقاطع تیرانداز شناخته میشود.
خیابان های مهم و اصلی تهرانپارس
خیابان اصلی و مهم این محله به بلوار پروین (شاهد)، از بزرگراه زینالدین شروع شده و بعد از رسیدن به میدان پروین (تقاطع بلوار پروین و خیابان ۱۹۶ شرقی)، چهارراه سیدالشهدا در تقاطع بلوار پروین و خیابان جشنواره، به دلیل داشتن تقاطع با بزرگراه رسالت به انتهای جاده آبعلی و در ادامه به سه راهتهرانپارس محدود میشود.
خیابان شهید ستانی
خیابان شهید حسینی
خیابان شهید خوشوقت
خیابان شهید بابا یوسفی
خیابان شهید امیری طائمه
خیابان شهید رمضانی
خیابان شهید قانع (پروین)
تاریخچه محله تهرانپارس در تهران
در محل تهرانپارس امروزی بعبارتی سالها پیش از تقسیم اراضی آن و انجام خیابان کشیهای مدرن چند روستا و آبادی واقع شده که به مهدیآباد و مجیدآباد شناخته میشد.
در سال ۱۳۱۰ یکی از سرمایهداران زرتشتی با نام هرمز آرش، این زمینها را که از وسعت ۳۶ میلیون متر مربعی برخوردار بود از خانواده ابوالقاسم خان بختیاری خریداری کرد و شروع به ساختن تهرانپارس کرد.
در ابتدای خیابان جشواره حدودا ۵۰ متر جلوتر از چهارراه اشراق، مدرسهایی زرتشتی بنا کرد، بعد از آن به کمک فرانسویان تهرانپارس مدرن طراحی شد و به تهران پاریش نامگذاری شد.
زمانی که از اتوبان شهید باقری به شمال شهر پس از تقاطع فرجام و باقری حرکت کنید میتوانید آثاری از تهرانپاریس را که به صورت اسکلت سازی ساختمانی مشخص شده، مشاهده کنید.
پیش از انقلاب این محل برای سکونت تعدادی از آمریکاییان مقیم ایران در نظر گرفته شده بود که پس از انقلاب از کشور خارج شدند.
مهدیآباد روستایی بود که امروزه هیچگونه آثاری در این محله از آن بجای نمانده است و نشانی از آن روی نقشه موجود نیست.
در دهه ۳۰ خورشیدی، سالها پیش از ساخت و ساز شهری در دهه ۳۰ خورشیدی به صورت متروکه و مخروبه رها شده بود و مورخان دلایل اصلی این موضوع را خرید قنات روستا به واسطه سفارت آمریکا برشمردند.
روستای مجیدآباد از جمله روستاهای قدیمی شرق تهران محسوب میشد، محله امروزی آن با همین نام قرار دارد، هماکنون پارک پلیس و یا همان باغ اناری اسبق در این محله قرار دارد و سریال قدیمی باغ گیلاس در این امارت و باغ قدیمی آن ضبط شده بود. ویکیپدیا
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.